De Symbolen

 

Wat is voor Ron Steinkühler van toegevoegde waarde op zakelijk en privé terrein?

 

Nieuwe opdrachten

IdeeenwolkNieuwe vragen, andere omgevingen en nieuwe kansen om mij volledig te verplaatsen in opdrachtgevers:  dat voegt in belangrijke mate waarde toe aan mijn werkzame leven. De inspanning om daadwerkelijk waarde toe te voegen aan een organisatie, de opdrachtgever tevreden te stellen en te ontzorgen geeft mij energie.

 

 Samenwerken, tevredenstellen (en daarnaast ook kritisch-  confronterend)

SamenwerkenMet (medewerkers van) de opdrachtgever intensief samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken en daarbij de opdrachtgever en medewerkers tevreden te stellen voegt waarde toe aan mijn beleving van werk.

 

Sport

SportLichamelijke inspanning, lichamelijke grenzen opzoeken, je fit voelen onder het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ voegt voor mij in hoge mate toe aan een goed leven. Met een (voet-, tennis- en/of golf-)bal spelen verveelt nooit. Golf is zoooo leuk.

 

 

Familie en vrienden

VriendenEen liefdevolle partner,familie en goede vrienden maken het leven waard geleefd te worden. Wat kan hieraan nog worden toegevoegd?

 

 

Levenskunst, flow

Van het leven een kunst maken. Uitvinden hoe het leven te leiden dat het best bij je past is een kunst. Lukt dat, dan zijn flowervaringen (alsof de dingen vanzelf gaan) nabij.